...You will be gratefull you did.


Krátke info z výletu

25.06.2012 18:31

Od 21. – 23. júna sme boli na školskom výlete v Hornom Smokovci. Hneď po príchode do penziónu sme boli nadšení nadštandardnými izbami v Penzióne Slavkovsky. V izbách sme mali dokonca aj vírivky a telku. Z balkóna sme mali perfektný výhľad na celé Tatry a Poprad.

Hneď prvý deň sme išli do Tatranskej Lomnice a lanovkou na Skalnaté plesá. Potom sme sa zastavili na bobovej dráhe, z ktorej máme aj napriek modrinám super zážitok. Vyskúšali sme to všetci, dokonca aj  naša triedna. Ďalší deň sme išli na Štrbské Pleso a išli sme sa pozrieť ku skokanským mostíkom. V deň odchodu sme boli v Music bare Humno, kde bolo zabito.

Po večeroch sme mali suprovú a kvalitnú diskotéku a karaoke, a vtedy sme prišli o hlasivky. Pán prevádzkar Karol nám hral na elektrickej gitare a zahral nám všetky pesničky, ktoré sme len chceli.  Bol jedným slovom úžasný – po celú dobu nám vychádzal v ústrety, srandoval s nami a snažil sa spríjemniť nám pobyt, dokonca nám pripravil grilovačku. Nášmu Vilovi daroval gitaru:)  Vôbec sa nám nechcelo odísť domov. O rok ideme určite zase :) 

 

—————

Späť